Followers

Saturday, June 18, 2011

5 reason y In Love With National Service PLKN


Dear reader,
First of all i wanne say hello kepada semua followers n reader setelah sekian lama menyepi baru sekarang aku ada kesempatan untuk mengarang post itu pun sebab cuti semester (apa korang pikir universiti jer ad cuti sem?) ok ape aku nak samapaikan  I'M IN LOVE WITH PLKN yaw serious aku tak pernah lagi terfikir yang aku menyesal masuk plkn sbaleknya kalau boleh aku nak plkn sampai bebile tau i dont want this to end aku bagi korang 5 sebab knape aku suka plkn.

5.Weh boleh build body kott kalau aku memang dah mencapai bentuk badan ideal ni kurus suda haha

4.Best terubat gian Kawad aku hahahahaha

3.Weyh tiap2 hari gelak coz ade jee bende kelakar yang terjadi lagi2 bile belajar bende baru ;)

2.Dapat rasa perasaan yang pelik2 urm contohnye 'Pernah tak korang rase gembira sesangat juz beczuse ko dapat minom air sejuk berais?pernah tak korang rase happy sesangat juz sebab ko dapat menjejakkan kaki keluar kawasan pagar kem untuk 5 minit walaupun kowang mengetahui hakikat bahawasanya korang memang kne kembali ke dalam kem kelak?' haaa tak pena kan rase? best kottt

 1.ABANG BOTAK!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha terpikat suda aku pada seseorang DELTADELTADELTA ;) btw i OC compony Bravo HIDUP BRAVO!!!!!!!!!!!! (poyo) ;)

2 comments:

  1. awak suka kawad ek..ptot la awak suke masok plkn..hehe :)

    ReplyDelete
  2. yeah,sgt jeles d ctu.ain xdpt plkn.sadis!hu3

    ReplyDelete

pm-ing me