Followers

Friday, April 22, 2011

5 embarrassing moment ever happen to me...

5 embarrassing moment ever happen to me revealed now


5.First time main bowling urm thun lpas agaknye aq dgn confident serta bongkaknye ambek bola nak dijadikan cte tgan dh bepeluh telepas lah bola uh wktu aq nak menghayun kebelakang haha bdak2 dkat line sbelah gelak dgn sukasukinye aq yg sdg mnahan malu yg thap over the pagar trus lari masuk blik air haha tapi skunk dh hebad main boling ;) > <

4.Pkai bju tebalek n berjalan dgn hebatnye kat shopping complex sdar2 pon wktu kat dalam fitting room patut la org smua tgok aq mati2 aq ingt 'saye chantek' haha > <

3.Terjatuh waktu pkai high heel wtf!! mmalukan!!yg pling syok nye abg2 tentera kat stu bole je ckp "ish nak tolong ke x nak tolong nak tolong ke x nak tolong" deyy p ambek bunga lah kire ikot klopak!sjak itu aq tobat x nk pkai heel lg  > <

2.Waktu uh dkt NSK n aq tgh main msej dgn hebadnye n my mom suh ambek troli ktowang,aq pon trus tolak n trdengr org jerit2 panggil 'adeq-adeq' aq wat x ksah jee then ble aq tgok isi troley uh ad salad,tomato,cendol apsal plak mk aq bli smua ni rupenyee slah troley daa mkcik uh dh mengah2 kjar aq haha malunyeeee :/ > <

1.When i was like 3 or 4 years old aq ni agak bengap skit  tp skunk dh einstein dah wktu uh aq suke sgt tgok my mom pkai liptep so 1 hr aq nmpak lah stu tube ala2 lipstek aq pon ambk pkai anda tau x? rupenye aq pi pkai gam gajah ltak dkat bibir HEBAD!!ambek ko..pkir2 kn lh btape mnderite nye aq x ley bkk mulut haha yg memalukan nye ble makcik2 bkumpul n bercerite balek psal hal uh dpan ank2 mreke yg hot2 ;) ish X SUKE!!

8 comments:

  1. ahak.. sian ko!! but kan.. di sebab kan gam gajah tu lah.. ur bibir... da mcm angie u!!! hahaha..
    klass ko mariah... ^_^

    ReplyDelete
  2. ahaks mmg x dinafikan aq ptut pkai lg hebad2 kan seruis angie klah kottt <3 tq 4 coment

    ReplyDelete
  3. of coz lah.. bru VOUGE gtewwwwww... bru lah brad pitt nk kwen ngn ko..hahahah

    ReplyDelete
  4. ahhh itu lah psal klau nak chantek azim!! :) cume tersilap langkah jehhh

    ReplyDelete
  5. haha..the 1st one sgt2 mnyiksakan..
    kamu mmg nkl yosh..
    hehe~
    =D

    ReplyDelete
  6. HAHA x dew lh nkal sgt echa haha :)
    btw tq 4 following ;)

    ReplyDelete
  7. hahha..yang part bowl tu mmg nice..hahaha..penah gak jadi camtu..tp cover konon2 tangan sakit nle nak main...hehehe :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

pm-ing me